Design­meu­bi­lair

Wat je persoonlijke stijl ook is, onze functionele en ergonomische designmeubelen zijn een elegante eyecatcher in elk interieur.

Phnx Production Moments Furniture WEB 033

Creëer jouw droomwoonkamer

Ontdek onze prachtige woonkamercollectie. Stijlvolle meubels en accessoires die jouw interieur compleet maken. Creëer de perfecte plek om te ontspannen en te genieten in jouw eigen huis. Welkom in onze inspirerende woonkamerwereld!

Medium MOMENTS FURNITURE cesarts lifestyle 2022 deel 01 photography Valerie Clarysse 04 2

Geen dertien in een dozijn

Onze meubels zijn niet zomaar meubels maar maken deel uit van jouw persoonlijke interieur. Of je nu een sofa, stoel of relaxzetel kiest, onze designmeubelen zijn stuk voor stuk unieke blikvangers die jouw leefomgeving nog mooier maken.

Phnx Production Moments Furniture WEB 029

Stijlvol design en pure schoonheid

Van schoonheid geraak je niet alleen in vervoering maar kun je ook oprecht gelukkig worden. Net daarom besteden we bijzonder veel aandacht aan het esthetische aspect van onze ergonomische meubelen. Een perfecte afwerking en een stijlvolle stoffering zijn standaard bij al onze producten. Onze ruime keuze aan kwaliteitsvolle en onderhoudsvriendelijke stoffen zorgt er dan ook voor dat jouw plaatje helemaal klopt.

Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over Forever Home! Hun uitstekende service en expertise hebben me echt overtuigd dat ik bij hen op de juiste plek was. Vanaf het moment dat ik de showroom binnenliep, voelde ik me welkom en op mijn gemak. Het assortiment van hoogwaardige producten is ongeëvenaard en het team was zeer behulpzaam bij het vinden van de perfecte meubelstukken voor mijn behoeften. Het is duidelijk dat Forever Home een passie heeft voor het bieden van de beste oplossingen voor hun klanten. Hun advies was altijd deskundig en op maat gemaakt, waardoor ik met vertrouwen mijn keuzes kon maken. De showroom zelf is prachtig ontworpen en stelt je in staat om de meubels in een huiselijke omgeving te ervaren. Ik kan eerlijk zeggen dat Forever Home mijn verwachtingen heeft overtroffen en ik kan ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwalitatieve meubels en een uitmuntende service. Ik ben zo blij met mijn aankopen en zal zeker terugkomen voor toekomstige meubelbehoeften. Dank je wel, Forever Home, voor het creëren van een geweldige winkelervaring!
Eddy (65 jaar)

Bezoek nu onze winkel in Ingelmunster

en test gerust onze producten uit

Heb je specifieke vragen? Onze experts helpen je graag verder.

Inspiratie en ideeën

Op zoek naar inspiratie voor de inrichting van je woning?


Large Phnx Production Moments Furniture HR 007 2

Hoe kies je het ideale zorgbed?

Tips en advies

Een zorgbed of hoog laag bed kies je niet zomaar. Deze tips helpen je bij het samenstellen van het meest ideale zorgbed.

Hoe kies je het ideale zorgbed?
Medium Care beds Ultra Low 3

Waarom zou je kiezen voor een zorgbed voor thuis?

Tips en advies

Wie een zorgbed associeert met een log, lelijk ziekenhuisbed is eraan voor de moeite. De nieuwe generatie zorgbedden is bijzonder comfortabel en stijlvol en heeft heel wat subtiele aanpassingen die jouw nachtrust alleen maar beter kunnen maken.

Waarom zou je kiezen voor een zorgbed voor thuis?
PNG Fusion home 16 1

5 redenen waarom je voor een relaxzetel zou kiezen

Tips en advies

Relaxzetels zijn al lang niet meer exclusief voor ouderen en senioren bestemd, ook jongeren en zorgbehoevenden ontdekken steeds vaker de vele voordelen van een comfortabele relaxzetel in huis.

5 redenen waarom je voor een relaxzetel zou kiezen