Forever Home

Braeckevelt

Hoe het begon

Forever Home maakt deel uit van het moederbedrijf Moments Furniture NV, een 100% Belgisch familiebedrijf dat sinds de oprichting in 1935 bekend staat als innovatieve ontwikkelaar en producent van ergonomische zorginterieurs en functionele meubeloplossingen voor zorgbehoevenden. We spelen met succes in op de wereldwijde trend waarbij mensen steeds ouder worden en liefst zo lang mogelijk zelfstandig en in optimale omstandigheden thuis willen blijven wonen en genieten.

Moment furniture ons verhaal foto 2 0

Onze succesformule

Onze klanten komen op de eerste plaats. We houden nauwgezet rekening met hun feedback en bedenken oplossingen indien nodig. Ons succes hebben we te danken aan onze miljoenen patiënten die onze ergonomische meubels door de jaren heen kritisch getest en goedgekeurd hebben. Samen met onze meer dan 85 jaar ervaring in een bijzonder veeleisende markt is Forever Home de perfecte match tussen pure functionaliteit en optimaal comfort mét een bijzonder stijlvolle afwerking.

Moments furniture seating production BE ons verhaal foto 6

Belgisch bedrijf met Europees netwerk

Vanuit onze home office in het West-Vlaamse Ingelmunster werken we elke dag hard aan het perfectioneren van onze producten. Daarnaast hebben we ook nog lokale verkoopkantoren in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland.

We zijn bijzonder ambitieus en steken het niet onder stoelen of banken: Forever Home wil de allerbeste en allermooiste relaxzetels en ergonomische meubels maken waardoor zo veel mogelijk mensen in de meest optimale en comfortabele omstandigheden zelfstandig thuis kunnen blijven wonen en volop blijven genieten van het leven. Dat is onze missie en daar zijn we ontzettend trots op.

IMG 2093

Oprecht geluksgevoel

Een gezellig interieur draagt bij tot een groter geluksgevoel en een veilige en positieve leefomgeving. Net daarom hechten we zoveel belang aan het volledige interieurconcept en het esthetische aspect van de meubels. We houden maximaal rekening met de unieke wensen van de klant en denken graag met hem of haar mee. Iedereen heeft recht op een huiselijke omgeving waar hij of zij zich oprecht thuis voelt.

Showroom 2020 3

Voor Forever Home is duurzaamheid geen marketingtruc

Voor Forever Home zijn duurzaamheid en een circulaire economie geen goedkope beloftes. Tijdens het productieproces vermijden we actief materialen die schadelijk kunnen zijn voor mens en milieu. Bovendien gaan onze meubels langer dan levenslang mee: elk onderdeel kan namelijk makkelijk gerecycleerd of hergebruikt worden in een nieuw meubel.

Bezoek nu onze winkel in Ingelmunster

en test gerust onze producten uit

Heb je specifieke vragen? Onze experts helpen je graag verder.