Zorg­meu­bi­lair

Al onze meubels zijn het resultaat van 85 jaar vakmanschap en expertise op basis van de feedback van onze klanten. Handige functionaliteiten werden subtiel verwerkt in het meubel en voor de afwerking werd bewust gekozen voor een perfecte afwerking met hoogkwalitatieve stoffen.

Medium Formidabel bed groepsfoto alles open

Heerlijk slaapcomfort

Wie goed slaapt, is overdag gelukkiger. Onze comfortabele zorgbedden hebben standaard een extra lage slaappositie die makkelijk aangepast kan worden aan de specifieke wensen van de slaper. Ook opstaan gaat dankzij de flexibele positionering meteen een pak vlotter. De zijdelingse valbeschermingen tenslotte zorgen voor een veilige nachtrust en het bed kan met een simpele handeling zelfs verlengd worden.

Phnx Production Moments Furniture WEB 005

Zorgbedden

Onze zorgbedden, toepasbaar voor elke zorgomgeving, zijn ontwikkeld met aandacht voor het comfort en de ergonomie van zowel zorggever als zorgvrager.

Matrassen

Ervaar de ultieme nachtrust met onze zorgmatrassen. Ontworpen voor comfort en ondersteuning. Aangepast aan jouw behoeften. Slaap beter met Forever Home.

Rond het bed

Kies uit de verschillende zijpanelen voor de juiste bescherming en mobiliteit zonder vrijheidsbeperkende maatregelen.

Ergonomisch zitten

Langdurig zitcomfort is een must voor mensen die extra zorg nodig hebben. Zorgzetels en geriatrische relaxzetels moeten daarom alle kwaliteiten en functies hebben van een goede relaxfauteuil. Comfort, ergonomie en voldoende mobiliteit zijn essentieel.

Relaxzetels voor iedereen

Heb je ouderdomskwaaltjes of lichamelijke klachten waardoor je niet optimaal kunt genieten van je huiselijke zetel? Relax, onze relaxzetels garanderen jou maximaal zitplezier. Deze ergonomische zitmeubels zorgen voor een subtiele ondersteuning en een comfortabel gevoel waardoor je helemaal tot rust komt.

Materniteit Monica ZH Ino Casa close up 1

Voor jong...

  • Optimaal comfort en ondersteuning
  • Ideaal voor ontspanning en/of om de baby te voeden
Phnx Production Moments Furniture WEB 015

... en ouder

  • Optimaal comfort en gemak om te ontspannen
  • Veilig en ondersteunend

Alles voor de woonkamer

Navis D Tonus chair Navis SB Oculus acc LOW scaled

Stoelen en tafels

Ontdek het ultieme comfort en de ondersteuning met onze zorgstoelen en tafels. Speciaal ontworpen voor zorgzoekenden bieden onze meubels de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.

Ervaar het verschil dat hoogwaardige zorgmeubels kunnen maken in uw dagelijks leven. Verbeter uw comfort, zelfstandigheid en welzijn met onze zorgstoelen en tafels.

Aldea Tuoi flat crop

Nacht- en kleerkasten

Ontdek de perfecte aanvulling voor jouw slaapkamer met onze nachttafels en kasten. Speciaal ontworpen voor zorgzoekenden bieden onze meubels niet alleen functionaliteit, maar ook stijl en gemak.

Bewaar je persoonlijke spullen binnen handbereik en geniet van een opgeruimde slaapkamer.

Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over Forever Home! Hun uitstekende service en expertise hebben me echt overtuigd dat ik bij hen op de juiste plek was. Vanaf het moment dat ik de showroom binnenliep, voelde ik me welkom en op mijn gemak. Het assortiment van hoogwaardige producten is ongeëvenaard en het team was zeer behulpzaam bij het vinden van de perfecte meubelstukken voor mijn behoeften. Het is duidelijk dat Forever Home een passie heeft voor het bieden van de beste oplossingen voor hun klanten. Hun advies was altijd deskundig en op maat gemaakt, waardoor ik met vertrouwen mijn keuzes kon maken. De showroom zelf is prachtig ontworpen en stelt je in staat om de meubels in een huiselijke omgeving te ervaren. Ik kan eerlijk zeggen dat Forever Home mijn verwachtingen heeft overtroffen en ik kan ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwalitatieve meubels en een uitmuntende service. Ik ben zo blij met mijn aankopen en zal zeker terugkomen voor toekomstige meubelbehoeften. Dank je wel, Forever Home, voor het creëren van een geweldige winkelervaring!
Eddy (65 jaar)

Bezoek nu onze winkel in Ingelmunster

en test gerust onze producten uit

Heb je specifieke vragen? Onze experts helpen je graag verder.

Inspiratie en ideeën

Op zoek naar inspiratie voor de inrichting van je woning?


Large Phnx Production Moments Furniture HR 007 2

Hoe kies je het ideale zorgbed?

Tips en advies

Een zorgbed of hoog laag bed kies je niet zomaar. Deze tips helpen je bij het samenstellen van het meest ideale zorgbed.

Hoe kies je het ideale zorgbed?
Medium Care beds Ultra Low 3

Waarom zou je kiezen voor een zorgbed voor thuis?

Tips en advies

Wie een zorgbed associeert met een log, lelijk ziekenhuisbed is eraan voor de moeite. De nieuwe generatie zorgbedden is bijzonder comfortabel en stijlvol en heeft heel wat subtiele aanpassingen die jouw nachtrust alleen maar beter kunnen maken.

Waarom zou je kiezen voor een zorgbed voor thuis?
PNG Fusion home 16 1

5 redenen waarom je voor een relaxzetel zou kiezen

Tips en advies

Relaxzetels zijn al lang niet meer exclusief voor ouderen en senioren bestemd, ook jongeren en zorgbehoevenden ontdekken steeds vaker de vele voordelen van een comfortabele relaxzetel in huis.

5 redenen waarom je voor een relaxzetel zou kiezen